Search
 

Kapsalon

Recoiffe-Moi le moral

Ben en zijn team zijn gespecialiseerd in de Franse stijl. Van ‘le blond Californien’ tot le brun, le rouge … et les ‘balayages flash’. Naturel of stylish gecoiffeerd. Alles is mogeljk met vloeiende schakeringen of diepe kleuringen. Wij van Signature staan trouwens bekend om onze flatterende snits. Klanten komen van Gent en ver daarbuiten. Speciaal voor onze techniek. Jaarlijkse updates doen we via intensieve scholing aan de Parijse Dessange Hair Academy. Dat we met de beste producten werken is evident. En ook algemeen bekend: we zijn hygiënefreaks. Alle linnen is kraakhelder Zen wit. Elke klant heeft eigen handdoeken en een eigen kimono.

Wat ons drijft: voor u het mooiste resultaat neerzetten in een rustgevende aangename ambiance. Zo zijn we. Bestaande klanten boeken dan ook altijd opnieuw en bevelen ons aan bij familie en vrienden. Daar zijn we echt trots op. Check facebook voor ervaringen met Signature. Nieuwe klanten voelen zich onmiddellijk goed. We nemen dan ook met veel plezier de tijd. Vertel ons waar u van droomt en we gaan ervoor.

U kan boeken voor het kapsalon en ondertussen van skin treatment of beauty boost behandeling genieten. Of u kan gaan voor alleen het kapsalon. We plannen altijd stipt en efficiënt.

SIGNATURE-BEN-COREMANS-KAPSALON-BEAUTY-HAIR-GENT-KOUTER-14

SHU UEMURA

Japans luxemerk voor professionele haarverzorging, haarstyling en specifieke behandelingen voor elk type haar en probleem. Puur, geraffineerd en wetenschappelijk onderbouwd high end assortiment onder de koepel  The Art of Beauty.

SIGNATURE-BEN-COREMANS-KAPSALON-BEAUTY-HAIR-GENT-KOUTER-15

PHYTODESS

Huis Dessange haalt inspiratie uit de natuur om schoonheidsproducten te creëren voor hoofdhuid en haar. De mix van luxueuze ingrediënten en hair expertise onthult de sublieme schoonheid van het haar.

SIGNATURE-BEN-COREMANS-KAPSALON-BEAUTY-HAIR-GENT-KOUTER-7

OWAY

Organic Way (Oway) is een professionele en organische lijn voor haarkleuringen, haarverzorgingen en haarstylingsproductenop basis van  pure essentiële oliën zonder toxische toevoegingingen.