Search
 

Gelaatsverzorging

J'aime ma peau lumineuse

SCHOONHEID DOOR DUURZAME VERBETERING

De Signature gelaatsverzorgingen zijn volwaardige programma’s die een uitgeputte, futloze of problematische huid tot in de diepte reinigen, hydrateren en dynamiseren met zichtbaar en voelbaar resultaat. Alle programma’s zijn gericht op huidverbetering en op langere termijn. Om dit effect te bereiken selecteren wij bij elke behandeling een specifiek op uw huid afgestemde cocktail van werkzame stoffen die we met gespecialiseerde microneedling apparatuur diep inbrengen. Dit combineren we altijd met een intensieve gelaatsmassage. De cocketails zijn optimaal samengesteld, puur en intens geconcentreerd. De ingrediënten zijn gegarandeerd vrij van irriterende stoffen, parfum, kleur – en geurstoffen en parabenen. De programma’s zijn dan ook geschikt voor de meest gefvoelige huidtypes.

Het bijwerken van de make-up na de behandeling is een service van het huis.

AANPAK

U krijgt een gratis huidanalyse. We geven advies. Dan kan u na overleg al naargelang uw noden en wensen kiezen tussen 2 types gelaatsverzorgingen BOOSTER of DERMA met elk verschillende programma’s. Het is ook perfect mogelijk om programma’s te combineren voor een maximaal verbeteringseffect.

BOOSTERS

Weldadige treatmens voor instant verbeteringseffect dat ook op langere
termijn tot gemiddeld 6 maanden blijft doorwerken.

V.I.T.A. C

Op basis van Vitamine C en hyaluronzuur, om de celdeling te activeren en de huid terug op te laden.

H.Y.D.R.A

Booster voor de droge en snel geïrriteerde huid. Craquelé lijntjes verminderen, de huid voelt instant gezonder en soepeler aan en ‘trekt’ minder.

Instant L.I.F.T.

Booster voor een instant frisse look. Werkt liften, verstevigend en verfijnt de huidkorrel. De huid wordt opgeladen met een hoge concentratie aan vitamine C voor een extra bescherming tegen de vrije radicalen en andere agressieve externe factoren.

Instant G.L.O.W.

Booster op basis van intense hydratatie in combinatie met duurzame massagetechnieken. Stralende teint gegarandeerd en dit maanden lang.

D.E.T.O.X

Booster gericht op ontgifting via extracten van kaviaar en roze zal rijk aan omega-3 vetzuren. DETOX ontdoet de huid van alle toxische stoffen en herstelt hydratatieniveau en hydrolipidenlaag.

Derma

Specifieke programma’s voor de complexe huid. Deze treatments zijn medisch en focussen op een specifiek probleem dat direct
en ten gronde wordt aangepakt. De verzorgingen passen de skin resurfacing methode toe en zijn zeer efficiënt voor elke huidtype.

A.G.E.

Intens microneedling programma dat focust op de zichtbare verbetering van lijntjes, rimpels en contouren via lifting van de huid die diep gehydrateerd wordt en mooi soepel aanstrakt.

P.L.A.S.M.A.

Programma speciaal ontwikkeld om overtollige huid te verwijderen zonder chirurgie. Vermindert aanzienlijk diepe rimpels, hangende oogleden, acné en andere littekens.

C.A.L.M.

Verlicht en kalmeert welddadig de ongemakken van een gevoelige huid zoals roodheid, schilfering en jeuk. Geeft ook mooie resultaten bij couperose en rosacea.

A.C.N.E.

Specifiek programma om de gecombineerde en/of vette huid met verstopte poriën effectief te reinigen. Geschikt voor tieners maar ook voor hormonale huidproblemen op latere leeftijd.

M.E.L.A.

Intensieve cocktail om oplichtende en verhelderende resultaten te geven bij ontsierende verkleuringen veroorzaakt door de zon of hormonaal zoals zwangerschapsstriemen.

E.Y.E.

Specifiek ontwikkeld oogprogramma om kraaienpootjes of lachrimpeltjes zichtbaar te verminderen. Leeftijd kan ook voor gevolg hebben dat het bovenste ooglid minder strak wordt en ‘hangt’ waardoor een permanent vermoeide blik ontstaat. Deze behandeling biedt hiervoor een doeltreffende oplossing.

N.E.C.K.

Specifiek ontwikkeld programma voor nek en décolleté. Dit zijn zones waar de huid dunner is dan die van het gezicht en dus veel gevoeliger voor veroudering. Bovendien is dit een zone die ook dikwijls vergeten wordt bij de dagelijkse routineverzorging. Deze behandeling pakt gericht verslapping aan.

Het farmaceutisch merk pHformula is specifiek op de markt gebracht om schade veroorzaakt door vrije radicalen te neutraliseren en de gezondheid van de huid te herstellen. Basis zijn sterk geconcentreerde en actieve ingrediënten zoals vitamine C, B en A en krachtige peptides.